TeamBoost

Herken je één van onderstaande uitspraken? Of misschien wel meer? Dan is een TeamBoost iets voor jou en je team!

 • Ik weet dat we nog beter kunnen, maar hoe?
 • Ik merk dat de echte (onderliggende) problemen vaak niet op tafel komen
 • Op zich gaat het prima, alleen onze prestaties zijn nog niet altijd top
 • Waar iemands kwaliteiten liggen of waar iemand energie van krijgt? Dat weet ik niet van iedereen
 • Ik geloof niet dat we één heldere visie hebben waar iedereen ook écht achter staat
 • Zo gaat dat hier nu eenmaal
 • Ik denk niet dat iedereen even gecommitteerd is aan het team
 • Vernieuwen? Daar komen we eerlijk gezegd niet aan toe
 • Ik weet eigenlijk niet of iedereen het nog wel leuk vindt
 • Er zijn er denk ik bij die ‘ja’ zeggen maar ‘nee’ bedoelen’

Elke TeamBoost wordt op maat gemaakt naar jullie doelen. En elke TeamBoost zorgt in elk geval voor:

 • Plezier
 • Vertrouwen in jezelf en elkaar
 • Concrete verbeteracties richting de doelen en resultaten van het team
 • Teamgevoel, met één heldere missie waar je persoonlijk én als team achter staat
 • Leervermogen als team
 • Inzicht in elkaars kwaliteiten en ingezet worden op jouw natuurlijke kwaliteiten
 • Gezien en gehoord worden. Jezelf en elkaar kennen en waarderen; op meerdere lagen
 • Veiligheid; jezelf kunnen en mogen zijn in de groep
We helpen om het beste te halen uit jullie unieke kwaliteiten en om op een prettige, hechte manier samen te werken op basis van een heldere missie. Veel teams gingen jullie voor, wanneer mogen we jullie begeleiden op weg naar maximaal betekenis geven vanuit de beste versie van jezelf en je team?

De TeamBoost is een totaalpakket dat volledig is afgestemd op waar jullie staan als team en wat jullie helpt. De kracht van de TeamBoost zit, naast het maatwerk en de ervaring van de teamcoaches, in de locatie waar de TeamBoost wordt gehouden. We kiezen uit ons bestand van vertrouwde, inspirerende locaties samen de plek die het beste past bij het team en het programma.

We beginnen met een (digitale) intake met alle teamleden. Door de intake krijgen we een beeld van het team. We maken een analyse van waar jullie staan als team en hoe de teamleden daaraan bijdragen. We brengen vervolgens de doelen voor de TeamBoost in kaart. Wanneer is de het voor jullie een succes?

Na de intake maken we het programma en selecteren we een bijpassende locatie. In de 1- of 2-daagse maken we gebruik van bewezen methoden en ervaringsgerichte oefeningen die zoveel mogelijk buiten plaatsvinden. We baseren ons oa. op systemisch werken, theory U, psychologische veiligheid, ThemaGecentreerde Interactie (TGI), Lencioni, Transactionele analyse en ervaringsgericht leren. We leren vooral door te doen! We zorgen daarbij voor een logische flow in het programma, zowel qua energie als inhoud.

Kortom: we kunnen de volledige organisatie uit handen nemen. Ook als je vooraf nog geen helder beeld hebt van het beoogde resultaat of de invulling. Doordat we de volledige TeamBoost verzorgen, kunnen we jullie van A tot Z op een professionele en inspirerende manier begeleiden.

Een TeamBoost gaat jou en je team enorm veel opleveren. En tegelijk ben je er ook samen echt uit en doe je samen leuke dingen en verbind je je met elkaar.

Na de 1- of 2-daagse zijn we nog niet klaar. De TeamBoost is een totaalpakket. We helpen jullie namelijk ook graag bij het borgen van de inzichten eenmaal terug in jullie vertrouwde (werk-)omgeving. We komen bij jullie kijken in de praktijk en gaan in gesprek voor een goede opvolging van de geleerde lessen en opgedane inzichten. Zo borgen we samen het succes van jullie verbeterstappen. En mocht daar behoefte aan zijn, dan herhalen we dit op een later moment nog eens.

Gun jezelf en je team een TeamBoost en ervaar hoe het is om de beste versie te worden van jezelf en je team!

Margriet van Dalen

In alles wat ik doe staat verbinding centraal. Als kind al voelde ik haarfijn aan wat er in groepen speelde en had ik het lef dit uit te spreken en open te breken. In mijn werk als teamcoach doe ik hetzelfde. Ik nodig mensen uit om uit te spreken wat niet gezegd wordt maar wat er wel is. Inmiddels heb ik veel ervaring in het begeleiden en coachen van uiteenlopende teams en blijft het elke keer weer een feest om met prachtige mensen en hun team te werken. Ik ben opgeleid als communicatiewetenschapper en heb mede door ervaring als leidinggevende en diverse opleidingen me verder ontwikkeld als veranderkundige en teamcoach. Ik ben moeder van drie prachtige kinderen, ook hier staat verbinding voor mij centraal en ik ben dan ook een echt familiemens.

 

Gerjan Zweers

Ik ga aan op wat mensen beweegt, wat iemand uniek maakt en drijft. Ik zie wat moeiteloos gaat en energie geeft en wanneer iets werken wordt. Dat gaat ook over hoe je samen verschilt maakt. Ik stel vragen op basis van wat ik zie en leid ik naar meer zingeving en succes. Ik ben afgestudeerd als bedrijfskundige en heb daarna jarenlang in meerdere bedrijfstakken ervaring opgedaan als adviseur en manager. Na vele coachopleidingen ben ik inmiddels zo’n 10 jaar leiderschapscoach en begeleider van teams. Dat is wat mij energie geeft.

Met de TeamBoost bieden we een totaalpakket, waarmee je de sprong maakt naar je beste zelf en je beste team.  Binnen dit pakket heb je verschillende opties. Kies je voor een programma van 1 of 2 dagen? Met of zonder overnachting? En ook het aantal deelnemers en de aard van de activiteiten kunnen zorgen voor een verschil in prijs.

 

Een complete TeamBoost, inclusief activiteiten, lunch + diner en mét follow up is er al vanaf €450,- pp. Voor 2 dagen is dit vanaf €600,- pp.

 

Een TeamBoost is veel meer dan alleen een uitje of de zoveelste heisessie. Toch blijven de kosten beperkt, omdat we kunnen kiezen uit een groot bestand aan vertrouwde locaties en activiteiten

De kracht van de TeamBoost zit, naast het maatwerk en de ervaring van de teamcoaches,  in de locatie waar de TeamBoost wordt gehouden. We kiezen uit ons bestand van vertrouwde, inspirerende locaties samen de plek die het beste past bij het team en het programma.

Rezonans, Buitenverblijf De Wijte en Erve Vennekotte zijn een paar voorbeelden uit onze lange lijst van speciaal voor de TeamBoost geselecteerde locaties.