MindEase

MindEase is er voor jou, bijvoorbeeld als:

  • het leven je even niet de rust gunt
  • je bewuster en vaardiger wilt omgaan met wat op je pad komt
  • het voelt alsof je blijft hangen in de groef van de plaat van je leven
  • je creativiteit je even in de steek laat
  • je minder stress of angst wilt ervaren
  • je minder last wilt van pijnklachten
  • je niet altijd goed kunt slapen
  • je je soms gevangen of opgesloten voelt
  • je vrij wilt komen van conditionering of gehechtheden.

Onze mind (denkgeest) is een machtig instrument. Misschien herken je dat het dikwijls zo machtig is dat het ons de baas is. 

We willen steeds iets bereiken: leuk werk, nieuw bezit, goede naam, gezondheid, vrij zijn van zorgen, een mooie vakantie, het beste voor onze kinderen etc. Op zich prima, maar we hechten er zo aan, dat we hele dagen vullen met gedachten over wat al is geweest of wat nog gaat komen. Zelf van binnenuit ervaren hoe het leven nu is, wordt weggedrukt. 

MindEase brengt de ervaring van het leven en van wie je écht bent weer tot leven.

Door MindEase vergroot je de rust en ontspanning in jezelf. Je blijft dicht bij jezelf en gaat bewuster en vaardiger om met alles dat je tegen komt in je leven. Ook als het leven je even niet de rust gunt, ga je vrijheid voelen om goed om te gaan met de onrust, zonder jezelf te verliezen.   

Je ervaart minder stress en angst en meer vertrouwen, flow en creativiteit. Deelnemers geven aan door mindfulness minder pijnklachten te hebben, meer slaap of een levensveranderende houding.

MindEase haalt je uit je (automatische) patroon van doen. De eenvoud in mijn begeleiding helpt je om steeds weer en steeds meer je natuurlijke stilte en ruimte te ervaren. Om van daaruit met vertrouwen te kunnen doen wat je wilt doen om het leven van jezelf en anderen verder te verbeteren.

MindEase is een break in de week waar je kwaliteit aan je leven toevoegt. Je laat de boel even de boel en hoeft niets, alleen maar te zijn. Elke week kan je je overgeven aan een nieuw, uitgebalanceerd programma met elementen uit de officiële mindfulness training. 

Je kan dan denken aan een bodyscan, geleide meditatie en eenvoudige yoga en ademoefeningen. Maar MindEase brengt je ook muziek en korte, inspirerende verhalen, gedichten en films.  Er zit altijd wel iets tussen wat voor jou werkt. 

Onderga het gewoon en ga merken hoe aangenaam het wordt om eens per week even stil te staan. Je kan je eenvoudig hier aanmelden.

Een losse bijeenkomst van 1,5 uur inclusief thee kost normaal €15. Ben je student of heb je om een andere reden minder te besteden dan is het €7,50. 

Je kan ook een strippenkaart kopen van 10 lessen voor €135. Voor studenten €67,50.

MindEase is er elke donderdag van 19.00 – 20.30 uur in Boerderij De Zonnewijzer. Kom een keer gratis kennismaken! 

Je kan je eenvoudig hier aanmelden.