Over mij

Ik ben Gerjan Zweers. Ik geniet voluit van wie ik kan zijn en wat ik mag doen. Onder andere als vader van drie prachtige kinderen. 

Vanuit mijn achtergrond als bedrijfskundige heb ik me steeds meer toegelegd op wat mensen drijft en hoe het is om de beste versie te zijn van jezelf of van je team.

Eerder liet ik me vaak belemmeren om mijn hart te volgen en voluit te leven. Vaak was ik me niet eens bewust van die belemmeringen. Tot ik erachter kwam dat het in de basis meestal draait om schuldgevoel of angst. 

Na jaren van zelfreflectie en onder begeleiding van een coach en mentor kon ik het onderliggende oplossen en kwam ik tot enkele heldere inzichten. Ik word nu niet meer geleid door angsten en onbewuste drijfveren en heb ontdekt en ervaren waartoe ik in staat ben. Ik voel me krachtig met vrijwel grenzeloze mogelijkheden en neem verantwoordelijkheid voor wat ik doe.

Veel mensen ervaren belemmeringen die hen tegenhouden om voluit te leven. Inmiddels heb ik jarenlange ervaring met het helpen van mensen om hun potentieel te ontdekken en dit voluit te leven. Ik heb daarvoor veel opleidingen gevolgd, zoals co-active coaching, ACT, intuïtief coachen, team coaching, systemisch werken en lichaamsgericht coachen. Daarnaast ben ik bevoegd mindfulness trainer. Sinds 2013 heb ik mijn eigen praktijk als leiderschapscoach en begeleider van teams. 

Stel je voor dat jij jouw potentieel aan kwaliteiten en mogelijkheden ontdekt. En dat je voluit zin geeft aan het leven waarvoor jij in de wieg gelegd bent. Ik help je daarin graag op weg. Dat is wat mij energie geeft.